KSMB. Foto: Hatte Stiwenius.

STHLMS PÄRLOR! Hatte Stiwenius fotografier

Datum:

Tid:

Plats: Stadsmuseet, hörsalen plan 2

Pris: 50–100 kr

Ett samtal med bildvisning om en kulturskatt, en utställning och en bok.

Hatte Stiwenius (1947–2007) var den ende fotografen som på ett konsekvent och genomgripande sätt fotograferade punkmusikens framväxt i Sverige. Med fokus på det som hände bakom scenen och människorna runt den. Långt ner i punkens kreativa mylla fann han inte bara sitt eget bildspråk utan också en tillhörighet.

Under kvällen får du se fantastiska bilder och lyssna till ett samtal mellan kuratorn och art directorn Greger Ulf Nilsson och fotografen Charlie Drevstam om Hatte Stiwenius unika fotografiska skatt, ett bortglömt konstnärskap och deras arbete med att skapa boken och den aktuella utställningen ”STHLMS PÄRLOR!”.

Biljettsläpp

Biljetterna släpps 15 december.

Köp biljett

Du behöver köpa biljett till evenemanget.

  • Vuxen, 100 kronor
  • Barn/ungdom till och med 18 år, 50 kronor

Tillgänglighet

  • Hörselteknisk utrustning
Om ikoner för tillgänglighet