Negar Zarassi. Foto: Danish Saroee.

Stockholm Chamber Music: Negar Zarassi

Datum:

Tid:

Plats: Stadsmuseet, hörsalen plan 2

Pris: 100–275 kr

Missa inte chansen att möta denna världsartist i ett lite mindre kammarmusikformat.

Stockholm Chamber Music flyttar in på Stadsmuseet!

I seriens första konsert möter vi ingen mindre än den svensk-iranska stjärn­sopranen Negar Zarassi.

Med sin varma och uttrycksfulla röst har Negar Zarassi berört miljontals med sin sång. Oavsett om det är stora tv-produktioner med miljonpublik eller en liten scen med intimt upplägg når hon fram till åhörarnas hjärtan. Med sitt fylliga sound och sin unika förmåga att alltid skapa närvaro har hon engagerats som solist av bland annat Göteborgs Symfoniker och Malmö Opera. Hennes solokonserter på Storan och Stenhammarsalen i Göteborg under hösten 2023 blev snabbt slutsålda.

Under konserten får du höra henne framför allt från klassiska operaarior av exempelvis Mozart och Schubert till persiska folksånger och musikallåtar i kammarmusikformat. Det blir även spansk musik med Manuel de Fallas ”Siete canciones populares españolas”, en rad folksånger arrangerade av Benjamin Britten.

Negar Zarassi ackompanjeras på klassisk gitarr av David Härenstam, konstnärlig ledare för Stockholm Chamber Music samt cellisten Emma Beskow.

Konserterna möjliggörs med stöd från Region Stockholm och Längmanska kulturfonden.

Köp biljett

Du behöver köpa biljett till evenemanget:

  • Vuxen, 275 kronor
  • Barn/ungdom till och med 18 år, 100 kronor